Για ραντεβού καλέστε μας στο  2310252329

ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Aξιοπιστία και άμεσα αποτελέσματα

 

Το υπερσύγχρονο διαγνωστικό κέντρο BREAST PROLIPSIS - Αντιγόνη Αρχοντή στη Θεσσαλονίκη, προσφέρει πληθώρα ιατρικών υπηρεσιών για την έγκαιρη, και ορθή διάγνωση διαφόρων παθήσεων.

 

Οι λοιπές διαγνωστικές εξετάσεις που διενεργούμε, παρέχουν απόλυτα ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα υγείας που πιθανόν να υπάρχουν, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν γενικότερες πληροφορίες που βοηθούν τους κλινικούς ιατρούς, να σας συμβουλεύουν, να εντοπίζουν, ή να αποκλείουν πιθανά προβλήματα υγείας.

 

Όλες οι υπηρεσίες μας, γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία, και με τεχνολογία αιχμής, για την λεπτομερή και την όσο το δυνατόν ταχύτερη εξυπηρέτησή των ασθενών.

Η Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης Αντιγόνη Αρχοντή, με ευαισθησία και ευθύνη απέναντι στον άνθρωπο, είναι κοντά σας, με στόχο να καλύψει την διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για αξιοπιστία και άμεσα αποτελέσματα, καθώς και χαμηλό κόστος σ’ ένα μεγάλο φάσμα εξετάσεων, για να μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση στις πιο σύγχρονες διαγνωστικές μεθόδους.

 

Λοιπές διαγνωστικές εξετάσεις που πραγματοποιούμε:

 

· Υπερηχογράφημα Θυρεοειδούς Αδένα

· Ελαστογραφία Θυρεοειδούς Αδένα

· Βιοψία Θυρεοειδούς Αδένα

· Βιοψία Λεμφαδένων

· Υπερηχογράφημα Κοιλίας

· Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας

· DEXA Λιπομέτρηση Ακριβείας